Net zoals de collega’s van het BWCBW-bestuur zal ik mezelf hier ook even voorstellen. Het is ondertussen ruim 14 jaar dat ik deel uitmaak van dit bestuur en ook in de nieuwe samenstelling blijf ik secretaris. Jullie kennen wij waarschijnlijk allemaal wel, maar toch wil ik even schetsen.

Ik ben dus Véronique Decavele, vrolijke vijftiger, en dol op Whippets. Momenteel leven wij samen met vier Whippets, drie reuen en één teefje. De oudste wordt dit jaar acht en de jongste volgende maand ook alweer één jaar. Via de sociale media hebben de meesten van jullie al wel de overvloed aan foto’s gezien.

Toen ik in 2007 besloot om toe te treden tot het bestuur van de club, was ik vastberaden om alles voor deze club te doen, en dat doe ik graag achter de schermen. Ik ben er trots op dat ik in de afgelopen 14 jaar slechts één enkel evenement gemist heb, omwille van een hospitalisatie. Ik ga voor mijn club door het vuur en blijf dat ook doen in de toekomst. 

 In mijn professionele carrière ben ik actief in administratie op allerlei vlak en de ervaring en skills die ik daar opgedaan heb, stel ik graag ten dienste van onze BWCW.

Ik was ook al heel vaak ringhulp op vele tentoonstellingen, zowel CACIB, CAC als clubshows. Hoewel ik dat steeds met veel plezier gedaan heb, vind ik echter wel dat mijn prioriteiten vaker bij mijn eigen honden en eigen club liggen. Ik fok niet, ik neem geen deel aan shows, racing of coursing, maar ik volg het wel allemaal van nabij.

Het ziet er misschien niet uit alsof dit “met veel plezier” gedaan is wegens staat van opperste concentratie, maar dat was het wel. Ringcommissaris bij Mevr. Saija Juutilainen tijdens een CAC Specialty van de Belgische Salukiclub (05-05-2014), waar onze huidige voorzitter Bart de  keuringen meevolgde in de aanloop naar zijn examen voor de Saluki.

Ik denk dat we in alle eerlijkheid mogen zeggen dat we een woelige periode achter de rug hebben, niet in het minst door de beperkende maatregelen wegens de Covid-19 crisis. We konden geen evenementen organiseren en niet bijeen komen, maar achter de schermen zaten we allerminst stil.

Het kernteam/bestuur, werd op de laatste Algemene Statutaire Ledenvergadering uitgebreid met drie gemotiveerde, bekwame mensen, elk met hun eigen specialiteiten maar met een gemeenschappelijke drive. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we met ons vijf de club nieuw leven kunnen inblazen en een nooit geziene dynamiek binnen de BWCBW tot stand brengen.

Ik hoop dat we elkaar snel weer ontmoeten tijdens een wandeling of uiterlijk op onze CAC Specialty op 18 september. Hou alvast een plaatsje vrij in uw agenda !

Met vriendelijke groeten

Véronique Decavele     

Uw secretaris