Open Show

Eerder organiseerden wij als club ieder jaar een Jonge Honden- en Veteranendag op het einde van het jaar. Dit evenement had als doel jonge hondjes vertrouwd te maken met de showring en kwieke veteranen te laten zien hoe goed een oudere hond er kan uitzien. Deze JHV-dag was steeds een gezellige bedoening : vriendschappelijk sfeer, niets noemenswaardig te verdienen, iedereen kreeg een attentie en een keurverslagje, lekkere lunch, kortom een gezellig samenzijn.

Niet iedereen heeft echter een Whippet jonger dan 2 of ouder dan 8, dus niet iedereen kon deelnemen. Dat vonden wij jammer, te meer dat dit evenement bedoeld was om iedereen de kans te geven om mee te doen.  Na rijp beraad, zijn wij in 2014 overgestapt op een Open Show, waar de leeftijdsbeperkingen geen rol spelen. Dus iedereen kan deelnemen.

De gezelligheid is gebleven en doordat de toegang ook voor dit evenement gratis is, is dit een gedroomde gelegenheid voor toekomstige Whippetbaasjes om de knoop definitief door te hakken en voor een Whippet te gaan.