Welkom op de site van de vzw Belgische Whippet Club Belge du Whippet asbl (KKUSH Nr. 1154), de enige officiële rasclub voor Whippets in België. Hier vindt U informatie over ons ras: de Whippet, resultaten van tentoonstellingen, coursings, shows en activiteiten georganiseerd door onze club, adressen van aangesloten fokkers en nog veel meer…

BWCBW Wandeling 19-02-2017 Damme

Damme is een pittoresk plaatsje in West-Vlaanderen dat bovendien een windhond in zijn wapenschild draagt. Een hele tijd geleden, in 2010, zijn we daar al eens geweest voor een wandeling. Nu 7 jaar later, vinden we de tijd rijp om opnieuw deze locatie aan te doen.

Bij de eerste editie werden we hartelijk verwelkomd in de Sint-Pietershoeve, Damse Vaart Zuid 15, 8340 Damme , vandaar dat we opnieuw in deze zaak de après-promenade zullen houden. De vroege vogels kunnen daar ook terecht voor een verzorgde lunch.

Iedereen is welkom op deze AANGELIJNDE wandeling van ca. 5-6 km. Vanzelfsprekend verwachten wij van ieder van u dat u opruimt als uw hond iets achterlaat en dat er bij de drink achteraf rekening gehouden wordt met de andere gasten van de St. Pietershoeve.

We verzamelen vanaf 13u45 op het marktplein van Damme aan het stadhuis.

Een terugblik op de vorige wandeling in Damme (2010)