Beeldverslag wandeling Anzegem

We hadden afgesproken op 29 mei om samen te gaan wandelen. Vertrekpunt was de Bouvelo Bouverie van Michel & Myriam Wydooghe in Anzegem, een locatie die ondertussen een ietwat vaste locatie voor onze club geworden is.  Dit is eveneens de thuisbasis van Barnesmore Ruby Tuesday, een ietwat rijpere Whippetdame, die het geluk heeft haar baasje op de dagelijkse wandeling te mogen vergezellen.

Om 14u kwamen leden, vrienden en sympathisanten samen voor de tocht van 3km of 6km, enigszins met een klein hartje omdat de weervoorspellingen voor die dag niet bijster goed waren. Er was nl. heel wat regen “beloofd”….

Naast Whippets waren  enkele vertegenwoordigers van andere rassen : Een piepjonge, leuke Deerhoundpup die in de buurt woont, heeft een heel klein stukje met ons meegewandeld. De vreemde eendjes in de bijt die wel de hele wandeling uitdeden zijn :

13313673_1197626440262010_324946004_o

 

 

De jonge Basenji Ozzy maakte samen met zijn Whippetbroer Milo deel uit van de talrijk opgekomen Jivaros-familie en poseert hier (links in beeld) voor de lens van zijn baasje, Tom Mabbe.

 

 

 

 

 

13318718_10153744954803507_1782723484_n

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Vyncke kon de immer goedgemutste Afghaan Owen vereeuwigen, toen hij in tweestrijd zat of hij de langere of de kortere wandeling zou doen… het werd de langere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

spencer

 

 

 

Beagle Spencer zat helemaal in “the Zone”, en voelde zich als een visje in het water tussen al die Whippets en staat tevreden te glimlachen voor de lens van Lieve Vyncke die de foto maakte.

 

 

Stijn, onze gids, kijkt bezorgd of de achterblijvers nog mee zijn, want dit is het punt waar er gekozen moet worden tussen de lange en de korte wandeling.  Het zijn altijd dezelfde waarop er moet gewacht worden….

Tot op deze splitsing hadden we het nog steeds droog gehouden en het grootste deel van de deelnemers gingen voor de grote wandeling. Vol moed gingen ze op stap aan deze splitsing…

“Enkelen” kozen voor de korte weg en gingen vanaf dit punt naar Bouvelo Bouverie, waar de “après” alvast gestart werd. Na een tijdje kwamen enkele druppels de pret verstoren, maar gelukkig waren ondertussen de mensen en honden die de lange toer deden alweer in aantocht.

Er werd nog druk nagekaart en we konden terugblikken op een geslaagde eerste wandeling van 2016. De meeste deelnemers vroegen spontaan om voor de volgende editie uitgenodigd te worden. We zullen eraan denken.

Hieronder nog sfeerbeeldjes van verschillende fotografen, die we willen bedanken voor hun bijdrage :

Album Tom Mabbe

Album Lieve Vyncke

Album Réginald De Vuyst